Verhalen standhouders

BOCHANE

Bij Bochane geloven wij dat mobiliteit altijd belangrijk zal blijven in ons leven. Het zorgt voor vrijheid en stelt ons in staat om te gaan en staan waar we willen. Bochane kijkt verder in de toekomst, duurzaamheid staat daarbij centraal. Wij bieden met de Renault Twizzy, Renault ZOE en Nissan LEAF elektrische auto’s aan, maar denken ook na over de toekomst van mobiliteit. Gemakkelijk een (elektrische) auto huren via Bochane Autoverhuur hoort daar ook bij. En dat elektrisch rijden wel eens geprobeerd? Het is stil, geen hoge bijtelling en je bent super snel van je plek. Proberen? Kom snel langs!

DALALOU

Dalalou biedt duurzame en liefdevolle pakketten gevuld met eerlijke én hartverwarmende producten, voor een gezonde & bewuste start voor moeder & baby. De natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, in je eigen knusse bedje of oer in het bos. De kraampakketten & producten zijn: • ecologisch • duurzaam • diervriendelijk • fairtrade • liefdevol

JANSEN 2WIELERS

Jansen 2wielers in Barneveld staat voor voortreffelijk fietsplezier. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van kinderfiets tot high speed e-bike. Op de fiets naar het werk, naar school, recreatief of gewoon voor de dagelijkse boodschappen; Jansen 2wielers levert de fiets, de benodigde accessoires en uiteraard de beste service en reparatie. Elke levering begint bij een persoonlijk advies. Welke fiets past het beste bij uw houding, behoefte en wensen? Wilt u er een onderhouds- of reparatieplan bij? En dat alles voor een eerlijke prijs. Kortom, alle reden om eens een kijkje te komen nemen in onze fietsenzaak. Jansen 2wielers heet u van harte welkom!

ZERO-E

Bij veel bedrijven lukt het niet om vooruit te komen als het gaat om het vergroenen of verduurzamen van het wagenpark en de mobiliteit. Ook is het lastig om medewerkers enthousiast te krijgen voor dit onderwerp. Zero-e leidt bedrijven naar nulemissie en maakt medewerkers de sleutel tot succes. Met gestructureerde workshops en praktische stappenplannen. Dit bespaart kosten, klanten worden beter bediend en dit geeft enthousiaste medewerkers die groener, schoner en slimmer rijden.

CLUISTRA HYUNDAI

Al meer dan 40 jaar zijn wij de Hyundai-Dealer voor de regio Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Vianen. Onze tweede vestiging vindt u in Veenendaal, waar wij Hyundai dealer zijn voor de regio Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen en de Utrechtse Heuvelrug. Op een moderne manier geven wij al jaren lang vorm aan de hoogste haalbare klanttevredenheid. Dagelijks proberen wij net iets meer te doen dan u van ons verwacht. Als u verrast bent en enthousiast naar huis gaat dan pas vinden wij dat we kwaliteit hebben geleverd. Graag zijn wij uw gastheer ! Sinds 2014 zijn wij tevens dealer van het mooie merk Mazda.

ALPINE ISOLATIE

Woning isoleren? Goede keuze en de snelste manier om te besparen op de energierekening. Binnen drie tot vijf jaar kunt u de investering voor het isoleren van de woning gemiddeld gezien al terugverdienen. Daarnaast vergroot het uw woonplezier ook enorm; uw woning is koel in de zomer en warm in de winter. Bij Alpine Isolatie werken we met de nieuwste materialen en technieken om uw woning te isoleren. Onze medewerkers zijn echte vakmensen met passie voor het vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw woning? info@alpine-isolatie.nl of 0548-760 044

DUINKERKE GLASSERVICE BV

Duinkerke Glasservice is een breed gespecialiseerd bedrijf. En daarom kunnen wij u in alles bedienen wat glas gerelateerd is. Wij zien uit naar een duurzame samenwerking, waar u en de wereld een stukje beter van wordt. Glas speelt een belangrijke rol in het begrip duurzaamheid. Zo leveren en plaatsen wij o.a. elektrisch verwarmd glas. Met gas uw huis verwarmen is dan niet meer nodig. De warmte komt direct van het glas. Bovendien hoeft u minder hard te stoken, omdat een temperatuur van 16 °C tot 18 °C al hoog genoeg is voor een behaaglijk gevoel. De aanschaf verdient zichzelf terug. Dat komt door de geringe onderhoudskosten en de lagere energierekening.

BETER DUURZAAM B.V.

U bent op zoek naar een duurzame energie-oplossing? Dan staan wij voor u klaar. Met onze ruime kennis en ervaring adviseren wij u graag over een passende totaaloplossing. Een advies dat altijd voorafgegaan wordt door een bezoek aan de locatie, waarbij uw wensen nauwkeuring in kaart worden gebracht. Elke situatie is immers anders, elke situatie vraagt om maatwerk. Onze goedopgeleide monteurs en elektriciens installeren de zonnepanelen op vakkundige wijze en zijn ook naderhand altijd snel ter plekke voor onderhoud. Hoewel dat met onze kwaliteitsproducten nauwelijks nodig zal zijn. Voor onze opdrachtgevers lopen we graag een stapje harder. Doen niet moeilijk over een uurtje extra. We willen gewoon dat u tevreden bent! Net als de opdrachtgevers voor u. Kwaliteit, vakmanschap en net dat stapje extra – dat is de kracht van Beter Duurzaam.

G.BRABER

Autobedrijf G. Braber B.V. is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring. Wij zijn al 16 jaar Kia Dealer van Ede, Veenendaal en ruime omgeving. Met een team van 40 medewerkers zijn wij dagelijks bezig om er alles aan te doen om onze klanten meer dan tevreden te krijgen en te houden. Dit is recentelijk bekroond met een Platinum Prestige Dealer Award (Beste Kia Dealer). Kia is de laatste jaren hard gegroeid, met kwaliteit (vandaar 7 jaar garantie) en duurzaamheid hoog in het vaandel. Tevens zijn wij dealer van Mazda en Mitsubishi. Mitsubishi is al jaren succesvol met de Mitsubishi PHEV en Mazda komt volgend jaar met een volledig elektrische auto. Wilt u meer weten? Wij maken graag kennis met u!

CYCLOON

Cycloon is dé schone en sociale bezorgexpert. Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, brengen wij post en pakketten rond door heel Nederland. Op de fiets – aangedreven door bruine boterhammen. Maar de ‘ontwikkeling en groei’ van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk! 85% van onze postmedewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee is Cycloon een van de grootste Social Enterprises van Nederland. Met 31 eigen post- en fietskoeriersvestigingen en de samenwerking met 19 professionele fietskoeriersbedrijven via ons platform Fietskoeriers.nl, zijn wij daarnaast ook het grootste fietskoeriersbedrijf van Europa.

RABOBANK

Samen duurzaam sterker Toekomstbestendig leven, wonen en ondernemen. Daar wil Rabobank Gelderse Vallei graag een bijdrage aan leveren. Het past bij onze coöperatieve bank om de transitie naar een duurzame wereld te stimuleren waarin zorg voor mens, natuur en klimaat hand in hand gaat met nieuwe verdienmodellen. “We geloven dat een inclusieve benadering nodig is om de wereld duurzamer te maken. Ook klanten waarbij duurzaamheid nog niet vanzelfsprekend of geborgd is, willen wij stap voor stap kunnen helpen en stimuleren om steeds duurzamer te worden. Daarbij zetten we onze financiële oplossingen, kennis en ook onze toegang tot lokale netwerken in”, aldus Jos de Kleuver, directeur Particulieren Rabobank Gelderse Vallei.

PLUIMERS ISOLATIE

Pluimers Isolatie is Nederlands grootste en oudste isolatiebedrijf. Wij zijn een familiebedrijf en dat al bijna 50 jaar! Wij hebben een breed assortiment om zo voor elke situatie de beste oplossing te bieden. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht voor isolatie van spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Isolatie van uw woning is de eerste stap in de richting van duurzaam wonen. Voordat u bijvoorbeeld alternatieve warmtebronnen inzet moet het huis die warmte wel goed vasthouden. Onze mensen kunnen u alles vertellen over hoe u dit het beste kan aanpakken. Graag tot ziens op de beurs Vallei Duurzaam in Scherpenzeel!

FLOATING SOLAR

Drijvende en draaiende zonne-energie centrales bieden de unieke mogelijkheid de opbrengst van uw zonnepanelen te vergroten met minimaal 30% op een milieu vriendelijke manier. Dit is mogelijk door middel van de unieke en gepatenteerde Optimal Solar Tracking® -technologie van Floating Solar Netherlands. De unieke combinatie van vergunning en subsidie specialisten op het gebied van zonne-energie projecten en de ingenieurs van drijf-, draai- en hijstechnologie. Floating Solar kan volledig ontzorgen door het turn-key aanbieden van zonne-energie oplossingen op water oppervlakten met daarbij gegarandeerde financiële en duurzame energie opbrengsten. Zie voor meer informatie www.floatingsolar.nl

VALLEI AUTO GROEP

VALLEI AUTO GROEP LAAT JE THUISKOMEN Dat is onze belofte – en daar mag je ons dan ook altijd aan houden. Wij staan voor je klaar, ongeacht het doel of de bestemming van je reis. Met onze mobiliteitsoplossingen zorgen we ervoor dat er altijd een antwoord op jouw mobiliteitsvraagstuk ligt. Op die manier hoef jij je alleen te bekommeren om zaken die er echt toe doen: of dat nu je werk, de voetbalwedstrijd van je dochter of je vakantiebestemming is. Wij focussen met elektrisch rijden op rijplezier, een aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld en een praktische actieradius. Gerenommeerde merken als Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen bedrijfswagens beschikken over een steeds grotere keuze in elektrische modellen. En met vijf vestigingen in de Vallei-regio, kun je er zeker van zijn dat je altijd (elektrisch) onderweg kunt.

VAN DE BUNT ISOLATIETECHNIEK

Van de Bunt Isolatietechniek is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie op zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Door onze breed aanbod van isolatiematerialen bieden wij altijd een passend advies op maat. Wij streven met ons ervaren team naar hoge kwaliteitsnormen tegen een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding

TECHCOMLIGHT

Techcomlight is dé expert op het gebied van duurzame daglichtvraagstukken. Als importeur en distributeur van diverse daglichtsystemen weten de daglichtprofessionals van Techcomlight namelijk altijd een passende oplossing te vinden. De Solatube daglichtbuis is één van deze oplossingen en kan worden toegepast bij nieuw- en bestaande bouw en in zowel woning- als utiliteitsbouw. Wij kunnen een plan opstellen om het beschikbare daglicht optimaal te benutten en in kaart te brengen wat het effect gaat zijn. Wij ontzorgen door: - (dag)lichtadvies op locatie; - het opstellen van complete projectlichtplannen; - berekening van break-even-point; - professionele ondersteuning, installatie en maatwerk oplossingen; - desgewenst turn-key oplevering.

GEMEENTE SCHERPENZEEL

Gemeente Scherpenzeel heeft de ambitie om meer in te zetten op duurzaamheid. We zijn onder andere actief bezig met de thema’s energiebesparen, biodiversiteit, (zwerf)afval en het afkoppelen van regenwater. Wij willen onze inwoners zo goed mogelijk informeren en faciliteren bij het maken van duurzame keuzes. Om zo een stap te zetten naar een duurzamer leven. Bij onze stand kun je kennismaken met een afkoppelcoach die advies kan geven over het afkoppelen van het regenwater, wethouders vertellen over hun duurzame ideeën en er is een quiz. Daarmee maak je kans op prachtige duurzame prijzen! Dus kom langs!

LENNARD PUL

Duurzaam tuinieren, Duurzaam is trend!

Mark Pul Tuinen is daar volop mee bezig. Regenwater terugbrengen in de tuin in plaats van in het riool. Sedumdaken toepassen voor de vergroting van de biodiversiteit en verbetering van de luchtkwaliteit in jouw buurt. Halfverharding en tuinverlichting in LED. Wij ontwerpen tuinen en duurzaamheid vertalen wij in de ontwerpfase. Duurzaamheid en tuinbeleving is onze slogan. Wil je graag zelf aan de slag? blant.nl is onze webshop waar je alle duurzame oplossingen voor in je tuin kunt vinden.

NST

NST denkt in duurzame energieoplossingen NST is als hoofddistributeur van Victron Energy specialist op het gebied van duurzame mobiele energievoorziening. Zo hebben wij o.a. voor Genpower het hybride aggregaat de Cleanergy ontwikkeld. Door de besparende technologie van de Cleanergy! hybride wordt tot 80% minder brandstof verbruikt voor dezelfde levering van stroom. Daardoor komt ook 80% minder emissie (waaronder CO²) vrij. . Wilt u weten wat NST voor u kan betekenen op het gebied van: Hybride-, Solar, UPS, Off-grid, Mobiele Energie oplossingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u kijken waar er energie te besparen valt.

VAN GINKEL ENERGIETECHNIEK

“Gratis energie van de zon” De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Door deze zonne-energie in de toekomst op te slaan kunnen we zelfs het hele jaar de energie van de zon benutten. Met zonnepanelen, warmtepomp en warmtebuffer kunt u uw energierekening naar 0 brengen. Wij installeren en monteren zonnepanelen, warmtepompen en warmtebuffers voor iedere situatie, van particuliere projecten, zakelijke klanten tot aan grote bedrijfsmatige gesubsidieerde projecten. Wilt u meer informatie of advies, neem contact met ons op: info@vanginkelenergietechniek.nl of bel 06-11924583.

AZ ISOLATIETECHNIEK

AZ-isolatietechniek. U wilt isoleren…, maar wat is het beste voor uw woning? Daarvoor gaat u naar AZ-isolatietechniek! Onze adviseur uit uw regio kijkt naar uw woning, luistert naar uw wensen en geeft u een goed en eerlijk advies. Ons brede assortiment, met meerdere product mogelijkheden voor dak-, spouw-, bodem en vloerisolatie biedt u altijd de beste oplossing voor een scherpe prijs. Als SKG-IKOB gecertificeerd bedrijf voeren wij uit volgens strikte richtlijnen. En met het keurmerk van VENIN en onze garanties van minimaal 10 jaar weet u dat het goed zit! Wilt u alvast meer weten? Neem een kijkje op onze site of bel 06 815 766 71.

Vallei Energie

Coöperatie ValleiEnergie maakt zich sterk voor de opwek en levering van groene energie door en voor burgers en bedrijven in de FoodValley. Inwoners en bedrijven kunnen de lokale en regionale energietransitie op verschillende wijzen ondersteunen via ValleiEnergie: door klant worden en lokale groene energie af te nemen, door lid te worden, en zo mee te beslissen, of door via de nieuwsbrief ValleiEnergie te volgen en tips voor energiebesparing in de praktijk te brengen. Daarnaast steunt ValleiEnergie gemeenten, bewoners en bedrijven met energieloketten, wijkaanpakken, energie besparen en van het gas af. Meer info: www.valleienergie.nl.