Informatie voor standhouders

Wilt u ook aanwezig zijn op Vallei Duurzaam 2022?

Op vrijdag 10 juni en zaterdag 11 juni 2022 organiseren we weer een Vallei Duurzaam beurs in de Breehoek te Scherpenzeel. Uiteraard vind u hier de inmiddels bekende beurshal  met een keur aan duurzame toepassingen voor woningen en bedrijven, bijvoorbeeld producten rondom (woning)isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, waterbesparende producten en nog veel meer.

Daarnaast is er dit jaar een aparte hal met daarin volop ruimte voor (regionale) producenten en ondernemers uit de food sector  om duurzame producten te demonstreren en te laten proeven.

Voor onze mobiliteitsdeelnemers wordt het volledig buitenterrein voor de Breehoek ingericht. Met volop mogelijkheden voor het opladen van elektrische auto's en fietsen, een echte fiets-testbaan en een veilig startpunt voor proefritten biedt dit voldoende perspectief voor alle regionale mobiliteitsaanbieders.

Onze sponsoren

Binnenkort leest u hier meer over onze standhouders!

Bent u ook benieuwd naar het verhaal achter onze standhouders? Wij geven onze standhouders de mogelijkheid om een kleine pitch over hun bedrijf te schrijven. Zo kunt u zich als bezoeker inlezen over de aanwezige bedrijven.