Informatie foodhal

Duurzaamheid gaat niet alleen over energie, isolatie en mobiliteit maar ook over duurzame voedselproducten bij voorkeur uit de eigen regio. Onze regio Food Valley biedt een scala aan producenten die deze producten kunnen leveren. Ook aan deze groep ondernemers willen we in 2022 een podium bieden

Om het concept van de Foodhal laagdrempelig te houden en vooral toegankelijk voor kleine ondernemers hebben we een passend concept bedacht met marktkramen in een aparte hal, waar naast de mogelijkheid voor demonstreren ook het laten proeven van producten tot de opties behoort.

In de foodhal vind u dit jaar 22 marktkramen van circa 2 bij 2,5 m2 met de beschikking over een stroom aansluiting (220 Volt)

Klik op de afbeelding voor een vergroting en beschikbaarheid van de stands

  • Koffie / Thee en water tijdens openingstijden beurs
  • Logo plaatsing op de website *
  • Standhoudersborrel op vrijdagavond
  • Lunch en diner op vrijdag (1 persoon)
  • Lunch op zaterdag (1 persoon)

speciale prijs: € 85,-

* kleine advertentie in de huis-aan-huis verspreide krant van Vallei
   Duurzaam (regio FoodValley) kost € 175,-

Lunch & Diner upgrade

Voor iedereen is het mogelijk om voor extra personen op de stand een lunch en diner pakket bij te bestellen. Dit pakket bevat een lunch en diner op vrijdag en een lunch op zaterdag.

Pakketprijs per persoon is € 65,-. U kunt dit in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier aangeven of later aan ons doorgeven via verkoop@valleiduurzaam.com