Info standhouder

Heeft uw organisatie producten of diensten met een duurzaam karakter? Laat ze zien aan potientiële klanten tijdens Vallei Duurzaam 2019! Dit evenement voor particulieren en bedrijven bestaat uit een beurs én een kennisprogramma met seminars en workshops. Uw organisatie kan standruimte reserveren, maar let op: er is slechts plaats voor 40 exposanten!

Locatie

Kulturhus De Breehoek

Marktstaat 59

3925 JP Scherpenzeel

Tijden

Vrijdag 18 oktober: 13.00 - 21.00 uur

Zaterdag 19 oktober: 10.00 - 17.00 uur

Over de Breehoek

Kulturhus de Breehoek is het centrum voor cultuur, sport en welzijn in de Gemeente Scherpenzeel. Hier vindt u onder andere onze vergaderzalen, een grote multifunctionele theaterzaal en sportzalen, maar treft u ook de bibliotheek en het lokale VVV kantoor aan. Daarnaast kunt u terecht in ons gastvrije en gezellige Grand Café. Hier heeft u perfect uitzicht op de sportzaal en kunt u onder het genot van een hapje en drankje uw favoriete team aan komen moedigen. Klik hier voor de site.

Prijzen

Het aanbod van Vallei Duurzaam is voor u als standhouder zeer aantrekkelijk. Zo zijn er 3 verschillende stand opties voor u beschikbaar. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden.

10 m2

Deze stand is de kleinste stand van Vallei Duurzaam. Desalniettemin is er genoeg ruimte om uw idee zichtbaar te maken voor de bezoekers. De stand is 4 bij 2,5 meter en is voorzien van stroom en een afgerokte statafel en is in te richten naar uw wens.

295€

20 m2

Bij deze stand is het mogelijk om uw formule volledig onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. De stand is 8 bij 2,5 meter en is voorzien van stroom en een afgerokte statafel en is in te richten naar uw wens.

495€

Maatwerk stand

Bij deze optie is het mogelijk om 2 of meerdere stands samen te voegen tot 1 geheel. Zo is het mogelijk om meer ruimte te krijgen en uw zichtbaarheid op de beurs te vergroten. De stand is voorzien van stroom en een afgerokte tafel.

495€

+ 25€ m2

Diner & lunch

Voor iedereen is het mogelijk om en diner of lunch te kopen. Op vrijdag is er een diner beschikbaar voor u. Het diner kost € 12,50 per persoon. Op zaterdag is er een lunch aanwezig, de kosten voor de lunch zijn € 8,50 per persoon.

De lunch kan naar wens geserveerd worden op de stand.