Informatie voor bezoekers

Duurzaamheid is een begrip wat inmiddels iedereen kent. Maar wat betekent duurzaamheid voor u? Hoe kunt u duurzaamheid concreet maken in maatregelen in en om het huis? Op deze vragen wil de stichting Vallei Duurzaam antwoord geven door ondernemers uit de regio een podium te bieden met een keur aan duurzame producten en diensten. Door de unieke combinatie van twee hallen binnen en een groot buitenterrein kunnen we u op elk vlak van professioneel advies voorzien. Van harte welkom!

Geinteresseerd?

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de onderdelen van het programma en de deelnemers aan onze beurs!

Op vrijdag 10 juni en zaterdag 11 juni 2022 organiseren we weer een Vallei Duurzaam beurs in de Breehoek te Scherpenzeel. Uiteraard vind u hier de inmiddels bekende beurshal  met een keur aan duurzame toepassingen voor woningen en bedrijven, bijvoorbeeld producten rondom (woning)isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, waterbesparende producten en nog veel meer.

Daarnaast is er dit jaar een aparte hal met daarin volop ruimte voor (regionale) producenten en ondernemers uit de food sector  om duurzame producten te demonstreren en te laten proeven.

Voor onze mobiliteitsdeelnemers wordt het volledig buitenterrein voor de Breehoek ingericht. Met volop mogelijkheden voor het opladen van elektrische auto's en fietsen, een echte fiets-testbaan en een veilig startpunt voor proefritten biedt dit voldoende perspectief voor alle regionale mobiliteitsaanbieders.